15 december 2015

Met Lokaal 7 de feestdagen door

Ook tijdens de feestdagen zullen de vertrouwde programma’s op de zender te horen zijn. Daarnaast zijn er ook wat extra programma’s.

Vrijdag 18 december wordt van 20.00 uur tot 24.00 uur de ‘Winterse 50’ uitgezonden. De afgelopen periode heeft iedereen z’n stem kunnen uit brengen op de website van de “Winterse 50”. Daaruit is een lijst ontstaan van de 50 beste kerst- en winterse platen, die dan op 18 december te horen zullen zijn.

Ook op oudejaarsdag is er een bijzondere uitzending! Die dag wordt er teruggeblikt op het afgelopen jaar. Mensen die in 2015 in het nieuws zijn geweest kijken daarop terug. Verder zijn er impressies te verwachten van wat voor verschillende mensen het hoogtepunt van 2015 is geweest. Ook aan de traditionele Silvesterloop vanuit Middelrode zal aandacht worden besteed. Het laatste uur van die uitzending is er aandacht voor de politiek. Wat waren daar de ontwikkelingen in? Burgemeester Pommer zal zijn visie daarover geven. De uizending op oudejaarsdag is van 9.00 uur tot 16.00 uur. Te beluisteren in de ether op 107.4 Mhz en op de kabel 87.5 Mhz.

Om ook in het nieuwe jaar programma’s te kunnen maken is Lokaal 7 op zoek naar meer vrijwilligers. Naast het maken van programma’s zijn er ook diverse randwerkzaamheden die nodig zijn om dat mogelijk te maken. Waar de omroep dringend behoefte aan heeft zijn vrijwilligers op het gebied van IC en techniek. Daarnaast heeft de redactie van Tekst TV ook uitbreiding nodig om al het nieuws voor Tekst TV en programma’s te kunnen verwerken. Als u interesse heeft: schroom niet en laat het weten. Stuur een mailtje naar radio@lokaal7.nl en de medewerkers kunnen u dan alle verdere informatie geven.