prins sander van der steen snevelbokkenland

30 januari 2016

Prins Sander d’n Urste en Adjudant Nick regeren Snevelbokkenland

HEESWIJK-DINTHER – In een volle tot feestpaleis getransformeerde sporthal werden gisteren de nieuwe heerser van Snevelbokkenland en zijn rechterhand onthuld. Prins Sander d’n Urste kroop niet uit een hoge hoed, maar werd ingeleid door een film, binnengedragen in een kist die, zo had de film het publiek laten zien, opgespoord, opgegraven en aansluitend uit het water gevist was.

Prins Sander (van der Steen) wordt het komende carnaval bijgestaan door zijn broer adjudant Nick. Het kersverse duo kon direct gaan genieten van een avondvullend programma met tonpraoters, acts, dans en muziek.

Carnavalsvereniging De Heikneuters greep de avond aan om ook haar Don te presenteren. Een eigen hoogheid binnen de gelederen van deze club. Tot verrassing van velen bleek het een Madonna die normaal door het leven gaat als Marieke van Hemmen. Zoals de steek van Prins Sander hem wonderwel stond, was ook het witte hoedje van Marieke een ‘opsteker’. Zij laat zich het komende feest bijstaan door Astrid van den Broek en Aniek Kuijs.

 

Foto's:


pppppppppppppp