Rita van de wouw

16 februari 2016

Rita van de Wouw directeur Brede Welzijnsinstelling Sint-Michielsgestel

SINT-MICHIELSGESTEL – Rita van de Wouw wordt op 1 april directeur-bestuurder van de nieuwe Brede Welzijnsinstelling Sint-Michielsgestel. Vanaf oktober van dit jaar wordt ze ook verantwoordelijk voor de coaordinatie van het sociaal team in de gemeente.

De Brede Welzijnsinstelling is een nieuwe organisatie, die ontstaat door het samengaan van Partis, Steunpunt Mantelzorg en Welzijn Ouderen.
Rita van de Wouw is geen onbekende in het veld van welzijn en zorg. Velen kennen haar als directeur van Herlaarhof, onderdeel van Reinier van Arkel. Daarnaast vervult zij bestuurs- en toezichthoudende functies bij zorginstellingen en stichtingen op het terrein van kunsteducatie.
Zij start met het uitwerken van de visie en het plan van aanpak dat in nauwe samenwerking met de gemeente Sint-Michielsgestel is ontwikkeld.

Foto's:


r