21 september 2016

FC Den Bosch vergroot zichtbaarheid in de regio met Jan en Jan Media

DEN BOSCH – FC Den Bosch streeft vanuit haar beleidsplan naar een positief imago in de regio Den Bosch, met als bindende factor voetbal dat er toe doet in een sfeervol en veilig Timmermans Infra Stadion De Vliert. FC Den Bosch moet een club zijn waar positief over wordt gesproken en die duidelijk zichtbaar is in de stad en de regio. FC Den Bosch stelt zich dit ambitieuze doel bewust en in overtuiging en trekt hierbij actief op met bestaande en nieuwe partners die samen met de Bossche club de weg naar boven verder willen inslaan.

Zo biedt FC Den Bosch in samenwerking met enkele zakelijke partners kinderen tot en met twaalf jaar de mogelijkheid om gratis alle thuiswedstrijden in de competitie te bekijken en heeft de club met diverse stakeholders ondanks de FC Den Bosch Foundation opgericht, de sociale stichting die tot taak krijgt de maatschappelijke activiteiten die de Bossche club omarmt of ontplooit verder vorm te geven en te verankeren in de samenleving.

Thuiswedstrijden
Om de zichtbaarheid in de stad en regio verder te verhogen is FC Den Bosch onlangs een samenwerking aangegaan met Jan en Jan Media. Algemeen directeur Edward van Wonderen is namens de club erg content met het partnership: “Jan en Jan Media biedt FC Den Bosch als uitgever de mogelijkheid om voorafgaand aan iedere thuiswedstrijd met een halve pagina zichtbaar te zijn in de Rosbode/ de Streekwijzer (Rosmalen, Vinkel, Geffen, Nuland), de Brug (gemeente Sint-Michielsgestel, Heeswijk-Dinther, Loosbroek) en het Schijndels Weekblad (gemeente Schijndel), lokale huis-aan-huisbladen met een gezamenlijke oplage van 53.000 exemplaren. Hiermee wordt een groot gebied in en rondom Den Bosch bereikt en zijn we nog beter in staat om onze supporters op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen binnen de Bossche club. We streven uiteindelijk naar een volledige dekking binnen ons verzorgingsgebied. FC Den Bosch kijkt met plezier uit naar de samenwerking en heet Jan en Jan Media van harte welkom als nieuwe Businesspartner bij de club!”
“Veel van onze lezers zijn geïnteresseerd in het reilen en zeilen van de Bossche voetballers en de Bossche club”, denkt Jan Forman, een van de beide directeuren van Jan en Jan Media. “Een substantieel deel van de bezoekers in De Vliert komt uit het gebied waar wij verschijnen. Samen zijn we in staat om nog beter te scoren in de regio.”

Foto's:


j