18 oktober 2016

Wie zijn de clubkampioenen van LTV Berlicum?

BERLICUM – Het tennispark van LTV stond van 10 t/m 24 september volledig in het teken van de jaarlijkse clubkampioenschappen. Met prachtig weer zijn we op zaterdag 10 september van start gegaan met het toernooi dat door zowel de senioren als de jeugd gespeeld werd.

Bij de senioren werd er gespeeld in de klassen 3 tot en met 8. Bij de jeugd werd gespeeld in de klassen rood, oranje, groen en geel (12-17jr). Omdat er genoeg inschrijvingen waren bij de jeugd kon een onderscheid gemaakt worden tussen selectie en niet-selectie spelers. Hierdoor zijn er veel spannende en gelijkwaardige wedstrijden gespeeld wat er voor zorgde dat het toernooi voor alle jeugdspelers met veel plezier werd beleefd. Het was iedere dag een drukte van belang op het tennispark, zowel met spelers als met toeschouwers. Door het prachtige weer waren de banken langs de banen steeds goed bezet met toeschouwers die daarbij werden voorzien van heerlijke hapjes.

De finales zijn gespeeld op zaterdag 24 september. Bij de jeugd zijn Stan Heemskerk en Lexi van der Aa clubkampioen geworden. Mike Vorstenbosch en Wendy Dirne werden clubkampioen bij de senioren.
De finaledag werd afgesloten met een overheerlijk buffet dat verzorgd was door Daan van Zoggel Catering.

LTV Berlicum kijkt weer terug op een prachtig toernooi en komend weekend gaan we weer vrolijk verder met een 45+ open toernooi. De club leeft zowel binnen de grenzen van Berlicum als ver daarbuiten.

Foto's:


0