15 januari 2017

Filmlezing: Een nieuwe beschaving breekt aan

BERLICUM – ‘Een nieuwe beschaving breekt aan’ is het thema van een videolezing die gehouden wordt op dinsdag 24 januari in Den Durpsherd. De toegang van de bijeenkomst, die om 19.30 uur begint, is gratis.

De onlangs overleden esotericus en kunstschilder Benjamin Creme deelt in deze filmlezing op informatieve wijze zijn visie op de huidige chaos in de wereld. Hoe komt het dat er nu zoveel oorlogen, terrorisme en natuurrampen zijn? Waarom zien we overal een sterke polarisatie? Wat is er aan de hand met de mensheid? Kosmisch gezien leven we momenteel in een overgangsperiode en daardoor lopen de spanningen in de wereld op.
Maar hoewel het tegendeel waar lijkt te zijn, groeit de mensheid naar een besef van eenheid toe. Maar gelukkig is er een uitweg uit de chaos! We krijgen hulp. Een groep Meesters van Wijsheid met als hoofd Wereldleraar Maitreya, staat klaar om ons de weg te wijzen, weg van de afgrond, naar een totaal nieuwe vreedzame beschaving. Wereldwijd samen delen is hiervoor de sleutel. De Meesters worden bijgestaan vanuit de ruimte. UFO’s helpen bij het opruimen van radio-actieve vervuiling van onze planeet. Het bestaan van onze ruimtebroeders wordt nog altijd ontkend, maar zij worden overal ter wereld steeds vaker waargenomen.
Filmregistratie van een lezing van Benjamin Creme in 2010 in Japan. Duur 60 minuten, Nederlands ondertiteld. Met korte inleiding en nabespreking door medewerkers van stichting Share Nederland (Sharenl.org en Share-international.org).

Foto's:


0