31 juli 2018

Cunera/De Bongerd niet bij Jeugd- en Gezinsvierdaagse

HEESWIJK-DINTHER – Laverhof locatie Cunera/De Bongerd heeft besloten niet deel te nemen aan de Jeugd- en Gezinsvierdaagse van Heeswijk-Dinther, die duurt van 1 tot en met 4 augustus. De weersverwachting en ingewonnen informatie bij verschillende instanties hebben tot dit weloverwogen besluit geleid. Ook het inkorten van de afstanden of eerder starten zijn geen haalbare opties.

Sanne Kivits, teammanager welzijn van Cunera/De Bongerd: “We vinden het ontzettend jammer dat we dit besluit moeten nemen, maar het is niet verantwoord om mee te doen. De wandelvierdaagse is voor veel bewoners een hoogtepunt in de zomervakantie, maar het blijft ook volgende week erg warm, met veel zon en weinig wind. De inspanning is onder deze omstandigheden te groot voor de bewoners en de vrijwilligers die hen begeleiden.”

Deelnemende senioren bij de Vierdaagse van 2015

Foto's:


0