31 juli 2018

Kom jij ook lekker knutselen bij de Creatieve Week

SINT-MICHIELSGESTEL – Nog een paar nachtjes en dan kan er weer volop geknutseld worden tijdens de Creatieve Week.

Vanaf maandagochtend 6 augustus tot en met donderdagmiddag 9 augustus is er onder meer keuze uit: brandschilderen, dromenvanger, figuurzagen, glas graveren, cupcake houder, kleien (met zelfgemaakte klei), klok versieren, linoleum snijden, solderen, Masker versieren, Vogelhuisje en nog veel meer. Nieuw voor de jeugd tot 7 jaar is het maken van een sokhandpop. Per dagdeel worden 8 activiteiten aangeboden voor alle kinderen van 4 tot 14 jaar. Deelname kost € 1,50 per kind per dagdeel. Het ochtendprogramma is tussen 10.00 en 12.00 uur, het middagprogramma tussen 13.30 en 15.30 uur. Trek niet je beste kleding aan, en zorg dat je op tijd aanwezig bent bij Bint(Partis), Seminarielaan 3, Sint-Michielsgestel.

Plaats

Er is voor ruim 160 kinderen plaats om te komen knutselen, in verband met de beschikbare ruimte, tafels, stoelen, organisatie, etc. Wie het eerst komt…
Het zeer gevarieerde programma biedt activiteiten speciaal voor jongere kinderen (4 t/m 7 jaar) en activiteiten voor kinderen vanaf 7 jaar. Het complete programma (en voorbeeldfoto’s) kan bekeken worden op: www.facebook.com/SkCreatieveWeek.

Afsluiting

Dit jaar wordt de Creatieve Week op vrijdag 10 augustus afgesloten met een spannende speurtocht met leuke opdrachten. Deze vindt plaats tussen 9.30 uur en 12.30 uur en vertrekt vanaf Bint(Partis). De kassa opent telkens een half uur voor aanvang.
Ben je 14 jaar of ouder en wil je graag de gezellige groep vrijwilligers komen versterken, stuur dan een e-mailtje naar creatieveweek@minigestel.nl.

Foto's:


0