06 november 2018

Wie daag jij uit?

SINT-MICHIELSGESTEL – Deze winter bundelen drie crosslopen hun krachten: O.S.S.-Volo, Prins Hendrik en de Dommelcross organiseren het Meijerij Cross Circuit. In december, januari en februari kun je drie keer de elementen trotseren tijdens deze crosscompetitie in Den Bosch, Vught en Sint-Michielsgestel.

Het circuit opent met de Engelermeer Veldloop op zondag 9 december, georganiseerd door de Bossche atletiekvereniging O.S.S.-Volo. Gras en bospaden worden hier afgewisseld met heuveltjes en stukken strand rond het Engelermeer. Je kunt hier al meteen het verschil maken in de competitie! Voor elke deelnemer is hier na afloop een lekker kop warme chocolademelk of erwtensoep.
Op zondag 6 januari is het de beurt aan de Lunettencross, de tweede loop in dit circuit. Nabij de locatie van organiserende vereniging Prins Hendrik is op de Vughtse hei een uitdagend parcours uitgezet voor jong en oud. Een mooie gelegenheid om de concurrentie het vuur aan de schenen te leggen.

Dommelcross

De derde en laatste crossloop is de Dommelcross in Sint-Michielsgestel, op zondag 3 februari. Rond natuurgebied Zegenwerp loop je over zachte bosgrond en smalle paadjes, met enkele steile klimmetjes en afdalingen. Je laatste kans om een mooi resultaat neer te zetten in het Meijerij Cross Circuit!
Er zijn prijzen te winnen in de categorieën tot 40 en 40+, zowel voor mannen als vrouwen. Jeugdige deelnemers krijgen allemaal een leuke attentie als ze alle aan drie de lopen deelnemen.
Inschrijven voor het circuit kan bij de eerste loop, de Engelermeer Veldloop. Let op: je moet wel nog apart inschrijven voor de andere twee crossen om te mogen starten.

Meer informatie over de afzonderlijke crossen is te vinden op www.oss-volo.nl, www.ph.nl en www.dommelcross.nl.

Foto's:


P