17 december 2018

Eerste editie Kerst op het Plein zeer geslaagd

DEN DUNGEN – Waarin in een klein dorp groot kan zijn! Wat een geweldig leuk evenement is de eerste editie van Kerst op het plein in Den Dungen geworden. Op het feestelijk verlichte plein voor Litserborg waren alle ingrediënten voor een groots kerstfestijn aanwezig.

Rondom de schaatsbaan en de grote wens-kerstboom stonden bijna vijftig marktkramen, er was een gezellig kerstcafé en er waren heel veel bezoekers. Dit alles met op de achtergrond de prachtig verlichte St. Jacobus de Meerdere kerk vormde een perfect geheel.
Kerst op het plein was één van de grootste kerstevenementen in de regio en toch een bijzonder sfeervol dorps gebeuren. Dit alles dankzij de inzet van vele vrijwilligers. Gezien de vele positieve reacties zal er ongetwijfeld een vervolg komen.
Meer foto’s van de Kerstmarkt vindt u op www.debrug-online.nl en www.braderiemaaskantje.nl.

Hoofdfoto: BOXimages. Foto’s hieronder: Wim Poels

Foto's:


2222222222222222222222222222222222222222k