20 februari 2019

Whoopers onderscheiden Mari Jacobs en Rene Schouten

BERLICUM – Tijdens de druk bezette jaarlijkse algemene ledenvergadering van mountainbike- en fietscrossvereniging the Whoopers op 18 februari 2019 hebben twee leden een onderscheiding ontvangen uit handen van scheidende voorzitter Rien van Doorn. Dit was echt zijn laatste klusje als voorzitter. Willy Snoeck gaat hem opvolgen.

Rene Schouten werd onderscheiden als Lid van verdienste omdat hij 15 jaar onafgebroken zich verdienstelijk heeft gemaakt als vrijwilliger/begeleider/regelaar/commissie lid bij de mountainbike afdeling van the Whoopers. Rene is tijdens de ALV met goedkeuring gekozen en toegetreden tot het FMC-bestuur van the Whoopers.

Mari Jacobs

Mari Jacobs werd onderscheiden als Erelid omdat hij vanaf 1994 tot en met 2007 bestuurder is geweest en tot en met heden nog steeds (al 25 jaar dus) bijzonder actief is in het onder houd en beheer van het clubhuis en de BMX-accommodatie. Daarnaast was Mari ook al een tal van jaren voorzitter van de BMX-afdeling. Mari bezat al een titel Lid van verdienste en heeft nu een hogere titel: erelid.
Naast een eervolle vermelding op het erebord in het clubhuis, hebben beide heren een oorkonde en een bos bloemen gekregen op deze bijzondere algemene leden vergadering van 2019.

Foto's:


w0