07 maart 2019

Bokkendonks Seniorencarnaval

BOKKENDONK/SINT-MICHIELSGESTEL – Een groot aantal Gestelse senioren heeft zich op zaterdag 23 februari verzameld in de Huif om samen het aanstaande carnaval te vieren. Op de muzikale geluiden van het Gestelse Muzikaal Duo en van carnavalsvereniging De B-Kus gingen al snel de beentjes van de vloer.

Burgemeester Pommer met echtgenote gaven acte de présence. Vanwege het aanstaande vertrek van de burgemeester sprak Carly van Pinxten waarderende woorden aan het echtpaar. Zij waren altijd graag geziene gasten op dit senioren 55+-feest.

Prins

De stemming kwam er echt in toen Prins Geert 2.0 en de Raad het feest met hun aanwezigheid kwamen opluisteren. Ook Jeugdprins Enzo en Jeugdprinses Evi en adjudant Milou kwamen met Raad en Springbokskes binnen. Zowel Geert 2.0 als Evi en Enzo spraken het carnavalsvolk toe. De Springbokskes voerden een mooie dans op. Verrassend was ook het optreden van het Dungense Duo “Niet te houwe”, zij brachten voor de ouderen herkenbare liedjes te berde.
Prins Geert 2.0 reikte een onderscheiding uit aan Manetti Sterks voor haar grote verdiensten voor de mindervaliden vereniging.

De KBO en de vereniging Helpt Elkander samen met de Fidderaosie Bokkendonk kunnen terugzien op deze geslaagde middag.

Foto's:


0