21 oktober 2019

Gelijkspel WHV- Fiducia

LOOSBROEK – WHV heeft zondag thuis met 2-2 gelijkgespeeld tegen Fiducia uit De Rips.

Fiducia begon sterk aan de wedstrijd. Door goed druk te zetten kwam WHV er niet uit. Dit resulteerde in de 0-1 na 15 minuten spelen. WHV werd hierdoor wakker geschud en probeerde iets te forceren. Na wat mogelijkheden kwam WHV na ruim een half uur op 1-1. Gino Bosch kwam door en zijn voorzet verdween via de tegenstander in de goal, waarmee hij ook de ruststand bepaalde.
In de 2de helft gebeurde er niet veel. Fiducia probeerde via dode spelmomenten iets te creëren, maar met weinig succes. Uiteindelijk kwam de thuisploeg op voorsprong via Roel Lunenburg die de bal onder de goalie van De Rips schoof. WHV kreeg ook een aantal mogelijkheden om de wedstrijd definitief op slot te gooien. Uiteindelijk kreeg Fuducia 5 minuten voor tijd een cruciale en onterechte penalty. Dit betekende een 2-2 eindstand.

Foto's:


0