30 juni 2020

Algemene ledenvergadering OVB buiten op terras

BERLICUM – De ondernemersvereniging OVB hield woensdag 24 juni haar algemene ledenvergadering bij restaurant en partycentrum De Hooghei heerlijk buiten op het terras zodat er ruime plaatsen waren voor iedereen. Het was een gevarieerde avond met een boeiende spreker.

Twee keer per jaar houdt de OVB haar ledenvergadering. Dit voorjaar wat later dan anders, dit uiteraard in verband met de uitbraak van corona. Dat was ook de reden dat deze vergadering buiten werd gehouden en gezien het mooie weer ook prima kon. De avond bestond uit drie delen: de ledenvergadering, een lezing over werkgeluk en een afsluitende netwerkborrel. De ledenvergadering stond in het teken van: goedkeuring jaarrekening 2019, bestuurswisseling, en de planning vanuit de activiteitensommissie. Er waren twee aftredende bestuursleden; penningmeester Rein Klomp en bestuurslid Sandro Takke. De OVB bedankt ze voor al hun inzet. Martijn van Bebber neemt nu plaats in het bestuur, als linking pin naar de activiteitencommissie. De nieuwe penningmeester is Arjen Duwel. De voorzitter Marijn Steenbergen heet ze van harte welkom. Christel Goossens blijft secretaris en Ytje van de Hulsbeek gaat de rol van communicatie en PR op zich nemen. Zo heeft de OVB weer een compleet en compact bestuur. Tijdens de ALV werd ook de nieuwe website gelanceerd, kijk gerust eens rond op https://ovberlicum.nl/.
Na de vergadering was het podium voor Lieke Bezemer, die de leden meenam in hun werkgeluk, waarin duidelijk werd dat werkgeluk werkt! Lieke Bezemer is toonaangevend werkgelukexpert en auteur van de bestseller Werkgeluk werkt! Ze begeleidt organisaties, managers en werknemers om het werkgeluk te vergroten. Er werd ingegaan op geluk waarbij landelijke onderzoeken werden besproken, tips werden gegeven en vragen konden worden gesteld. Eerder konden de leden, door middel van een enquête, vragen beantwoorden. De uitkomsten werden die avond bekend gemaakt. Zo blijkt dat binnen de OVB mannen meer werkgeluk ervaren dan vrouwen en dat de leden van de OVB veel werkgeluk beleven in hun werk.
De avond werd afgesloten onder het genot van een gezellig drankje en hapje waarbij leden met elkaar konden netwerken. De eerstvolgende activiteit die georganiseerd wordt vanuit de activiteitencommissie OVB is zaterdag 29 augustus en staat in het teken van een fotofietstocht.

Lieke Bezemer

Foto's:


0