30 juni 2020

Mini-symposium in Abdij van Berne

HEESWIJK – Bij gelegenheid van het onlangs verschenen boek ‘Wat doen we met deze crisis? Na Covid-19’ wordt er een mini-symposium gehouden in de Abdij van Berne. Dat vindt plaats op zondag 5 juli om 14.30 uur.

De uitgeverij Abdij van Berne heeft voor dit vlugschrift bevlogen mensen uit haar directe netwerk en met een specifieke deskundigheid gevraagd om hun persoonlijke en professionele licht te laten schijnen op de coronacrisis. Zij zetten lijnen uit naar de toekomst.
Op deze middag gaan de auteurs Eric van Gorp (viroloog), bisschop Jan Hendriks (Haarlem-Amsterdam), René Peters (Tweede kamer – CDA), René Grotenhuis (oud-directeur Cordaid) en Frits van der Meer (universiteit Leiden) met elkaar in gesprek.
Na afloop is er de mogelijkheid om het boek en andere producten aan te schaffen bij Boekhandel Berne en te genieten van een drankje bij ons proeflokaal.
Vanwege ‘Corona’ is aanmelden verplicht: activiteiten@bernemedia.com

Foto's:


0