30 augustus 2021

Lekker Lôpe Crossloop op zondag 19 september

DEN DUNGEN – Zondag 19 september wordt de tweede Lekker Lôpe Crossloop gehouden op het circuit van motorcross-vereniging MC Lidu, bij de Meerse Plas in Den Dungen.
Op het onverharde parcours van bijna 1.500 meter vol met bochten en heuvels in allerlei soorten en maten kunnen deelnemers laten zien waartoe ze in staat zijn.

Daar waar normaal gesproken de motoren brullen, kun je nu genieten van één of meerdere rondjes hardlopen. Iedere loper bepaalt zelf hoeveel rondjes hij of zij wil lopen op dit zware, maar zeer fraaie parcours.
Het is een recreatieve loop die voor iedereen toegankelijk is. Geen klassement, geen prijzen, wél plezier!

Het inschrijfgeld voor deze unieke crossloop bedraagt €6,00; kinderen betalen €3,00. De opbrengst gaat naar het Ronald McDonaldkinderhuis Midden- en West-Brabant in Tilburg. Het team van Lekker Lekker Lôpe haalde in juni van dit jaar al bijna 15.000 euro op voor het goede doel. De opbrengst van deze crossloop wordt daar bijgevoegd.

In verband met de corona-maatregelen wordt er op zondag 19 september in verschillende ‘waves’ gestart. Om 10.00 uur start de Kidsrun van 600 meter, een half uur later is recreatie-run startwave 1. Startwave 2 en 3 zijn om respectievelijk 12.00 en 13.30 uur. Voor alle start-waves geldt: de maximale tijd op de baan is 1 uur.
Inschrijven kan via de volgende link https://inschrijven.nl/form/2021091950889-nl. Het evenement vindt plaats volgens de richtlijnen van het RIVM.

Foto's:


0