30 augustus 2021

Openingstocht MTB-seizoen

DEN DUNGEN – Het MTB seizoen begint bij WTTC Vlug Trug op zondag 19 september 2021 met routes variërend tussen 33 en 65 km.

Met dit jaarlijks evenement van Vlug Trug kan weer van een schitterend parcours genoten worden. Alle paden zijn met pijlen gemarkeerd door de organisatie. Voor iedereen een mooie start om het MTB seizoen georganiseerd te beginnen. Een bewaakte fietsenstalling bij de start is aanwezig en uiteraard besteedt Vlug Trug aandacht aan de geldende veiligheidvoorschriften vanwege Corona.

Iedere MTB’er kan zich voor deze tocht inschrijven op zondag 19 september vanaf 08.00 uur tot 10.00 uur bij de kerk, Heilig Hartplein in Den Dungen. De organisatie vraagt iedereen vriendelijk om van de voorinschrijving gebruik te maken. Het grote voordeel hiervan is dat bij de start eenvoudig met scan&go registratie plaatsvindt en wachtrijen voorkomen worden. Ga hiervoor naar https://www.fietssport.nl/toertochten/50534 en maak een keuze uit één van de vijf afstanden. Op deze wijze kan Vlug Trug iedere deelnemer nóg beter ontvangen. Inschrijfgeld: NTFU leden € 4,00, overigen € 5,00 p.p.

Iedereen kan deze MTB-tocht in eigen tempo fietsen. Jong of oud, het maakt niet uit, schrijf je in, kies een afstand en geniet van het fietsen door de Brabantse velden en bossen.
Halverwege is een uitgebreide pauzeplaats ingericht, waar de MTB’ers verwend worden met onder andere fruit, dorstlesser en repen. Voor de langste afstanden is er eerder in het parcours al een kleine pauzeplaats ingericht. Dit is mede mogelijk gemaakt door ‘Jumbo Broeren Den Bosch’.
Ben erbij en kom genieten net als andere jaren dat het zeker de moeite waard is om deze Bioracer MTB openingstocht te rijden. Deelnemers zijn verplicht een helm te dragen tijdens de MTB tocht.

Voor meer informatie, neem contact op met Johan van Oostrom 06 520 13696
of kijk op de site https://www.vlugtrug.nl.

Foto's:


0