23 november 2021

Kerststallenroute Den Dungen krijgt derde editie

DEN DUNGEN – Het duurt nog een paar weekjes. Eerst vieren we met z’n allen Sinterklaasfeest en dan gaan we weer van start.
Wegens succes weer verlengd en al meer dan 200 aanmeldingen, wie volgt?

Na een zéér succesvolle kerststallenroute afgelopen jaar in Den Dungen, zijn we nu al volop met de organisatie bezig om er dit jaar ook weer een mooie kerststallenroute van te maken. Dit jaar zal Den Dungen met allemaal kerststalletjes en lichtjes versierd zijn vanaf maandag 13 december 2021 tot en met vrijdag 7 januari 2022.

We maken drie routes van verschillende kleuren: geel, rood en blauw die aangegeven zijn met pijlen. Zo weet u altijd dat u de juiste route loopt of fietst. Voor jong en oud. De reacties op de kerststallenroute 2021 waren grandioos! We hebben ervaren dat de kerststallen route verbindt. Jong en oud gaan er op uit – niet één keer maar zelfs meerdere keren wordt de route gelopen door vrienden, kinderen en complete families.

De kinderen ontdekken steeds weer iets anders en zijn erg enthousiast. Hoe mooi zou het zijn als Den Dungen steeds meer kerststallen krijgt en versierd is met lichtjes, zodat we nog mooiere routes uit kunnen zetten en er steeds meer mensen mee gaan doen. Hoe meer kerststallen, hoe meer vreugd! Wilt u dit jaar in december ook Den Dungen met een kerststal en lichtjes opvrolijken? Bedenk dan alvast wat voor kerststal u wilt maken. Alles kan en mag. Denk aan knutselen, haken, breien, timmeren, plakken, lego, iets met poppen, speelgoed, het maakt niet uit. Vorig jaar hadden we al hele mooie stallen, de mensen worden steeds creatiever dus dat moet nu zeer zeker ook weer lukken. Ga naar een kringloopwinkel en koop een paar beeldjes en maak in het vogelhuisje in de tuin, de kerststal met een lichtje er bij en klaar!
Het kost niet veel tijd en het plezier wat je héél veel mensen geeft, is toch het mooiste wat u er voor terug kunt krijgen. Meld u aan!

Wij, Jacquelien Broeren, Annemieke Pepping en Riky Kappen hebben er zin in. Dit jaar is weer een speciale editie omdat we juist in deze tijd iets willen doen voor en met elkaar. Dus laten we er samen weer een groot succes van maken. Lieve mensen, kom in actie en maak er juist in deze tijd, waar verbinden en samen vieren zo belangrijk is, een mooie kerststallen-route 2021 van.
Samen kunnen we dit. Geef u zo snel mogelijk op wanneer u mee wilt doen op het volgende e-mailadres: kerststallenroute@gmail.com of stop een briefje in de brievenbus: Hooidonksestraat 3B. Den Dungen.

Foto's:


0