26 januari 2022

Cultuurcafé Berlicum zoekt vrouwelijke vrijwilligers

SINT-MICHIELSGESTEL – Integreren gaat het makkelijkst als je welkom bent. Het cultuurcafé is een gratis culturele activiteit waarbij alle culturen samenkomen om van en met elkaar te leren. Oefenen met het spreken van Nederlands, nieuwe mensen leren kennen, verhalen delen, daardoor voel je je welkom!

Wekelijks ontmoet een aantal mensen elkaar uit verschillende culturen. Er worden ervaringen uitgewisseld, we doen (taal)spelletjes, kletsen met elkaar, er worden ideeën geopperd, onder het genot van thee en koffie en soms met heerlijke zelfgemaakte hapjes. Mensen vergroten zo hun netwerk kletsen samen en doen met elkaar activiteiten. Iedereen is van harte welkom. De koffie en thee staan klaar. Vrijwilligers gezocht Wil je als vrijwilliger mensen welkom heten, helpen bij het organiseren van activiteiten en mensen helpen met het oefenen van Nederlands in een informele sfeer? Kom dan meedoen! Elke maandagochtend van 9.30 tot 11.45 uur specifiek voor vrouwen, in de Run, Runweg 11B in Berlicum. Meer weten? Bel naar Bint: 073-5515432 of mail naar info@bintwelzijn.nl

Foto's:


0