27 januari 2022

Lokaal 7, de lokale omroep voor alle kernen

SINT-MICHIELSGESTEL – Lokaal 7 is een onafhankelijk lokaal nieuwsmedium. Lokaal 7 wil het oog en oor zijn van de plaatselijke gemeenschap en de schakel tussen de burgers en de politiek. Een lokale omroep met ambitieuze toekomstplannen.

Lokaal 7 zoekt enthousiaste vrijwilligers-medewerkers: Programmamakers voor actualiteitenprogramma’s, Techniek-productiemedewerkers voor (live uitzendingen en uitzendingen op locatie) en leden voor versterking van het bestuur.

Lokaal 7, de lokale omroep voor de gemeente Sint-Michielsgestel, is een stichting met een klein bestuur en functioneert als een gemoedelijke vrijwilligersorganisatie. Lokaal 7 maakt radio-uitzendingen met een gevarieerd muziekaanbod, lokaal en politiek nieuws, cultuur en verslaglegging van plaatselijke activiteiten en gebeurtenissen.
Het bestuur van Lokaal 7 is onder andere verantwoordelijk voor het algemeen en financieel beleid en de programmering. Om te zorgen voor een toekomstbestendige lokale omroep is er een actueel beleidsplan.
Er is een breed scala en werkzaamheden dat verricht kan worden. Werkzaamheden zijn op vrijwillige basis maar niet vrijblijvend. Leeftijd is niet belangrijk. Specifieke kennis is niet altijd noodzakelijk. Wel een gezonde dosis enthousiasme en betrokkenheid. Er is volop informatie, kennis en ondersteuning aanwezig die je wegwijs kunnen maken bij je activiteiten voor de lokale omroep. Ook scholing en/of training behoort tot de mogelijkheden.

En zoals het bij vrijwilligerswerk hoort kennen we bij Lokaal 7 ook gezellige bijeenkomsten en activiteiten.
Wil je meer weten of heb je interesse om actief te worden als vrijwilliger-medewerker/bestuurslid bij Lokaal 7. Mail secretaris@lokaal7.nl of bel 06-20412014.

Wie weet zien we je spoedig voor een vrijblijvende kennismaking in onze studio aan de Pastoor v.d. Boomstraat in Berlicum

Foto's:


0