12 februari 2022

Hans en Steven Kazàn bij Gestelse ondernemers

SINT-MICHIELSGESTEL – Hij goochelt niet alleen met zijn handen, maar ook met woorden. Speciaal voor ondernemers uit alle kernen van de gemeente Sint-Michielsgestel doet de bekende illusionist Hans Kazàn een boekje open over de ‘De Magie van het Ondernemen’ tijdens het wegens coronabeperkingen uitgestelde Ondernemersevent op maandag 14 maart 2022 om 20.00 uur in het Beneluxtheater in Berlicum. Na deze interessante lezing zorgt zoon Steven Kazàn er op vingervlugge wijze voor dat iedereen ogen tekortkomt, niemand het nog begrijpt en er met een lach over nagepraat wordt.

Door Wendy van Lijssel

De 10e editie van het Ondernemersevent, georganiseerd door en voor alle ondernemers in de hele gemeente Sint-Michielsgestel, dus óók voor degene die niet aangesloten zijn bij de ondernemersverenigingen die er actief zijn, wordt zéker een onvergetelijke belevenis gehuld in magie. De magie van het ondernemen!
Onder de loep genomen en vertaald in een boeiende presentatie door master-illusionist Hans Kazàn. Een magisch ondernemer die aan den lijve ondervond dat ondernemen niet altijd gemakkelijk is en veel meer dan een baan van negen tot vijf. Dat het een uitdaging is om je nek uit te steken en de kans dat daarmee het hoofd er sterker op komt te staan maar ook dat het met een ferme slag afgehakt wordt.

Ondernemen is ook vooruitkijken, (soms verkeerde) keuzes maken, vallen, weer opstaan en in ieder geval pogen fier overeind te zijn en te blijven. Het is wat Hans Kazàn overkwam en deed. Zijn persoonlijke relaas, verpakt in ‘De Magie van het Ondernemen’ deelt hij maandag 30 maart met ondernemers die actief zijn in de gemeente Sint-Michielsgestel.

Naast ademloos luisteren naar Hans wordt het aansluitend ademloos kijken naar de verrichtingen van zijn zoon Steven Kazàn. Die neemt iedereen op andere, geheel eigen en onnavolgbare wijze mee in de wereld van de magie. Nonchalant en met verve gebracht, meesterlijk snel en onbegrijpelijk.
Twee inspirerende presentaties die met een drankje na afloop in de foyer, zeker gesprekstof opleveren. ‘De Magie van het Ondernemen’ wordt georganiseerd door de Ondernemersverenigingen van Sint-Michielsgestel en Berlicum, de gemeente Sint-Michielsgestel en de Rabobank. Het is een niet te missen avond waar geheid nog lang over na gesproken wordt. Mis het niet en ben erbij. De toegang is gratis. Aanmelden kan tot vrijdag 20 maart door te mailen met: ondernemersavond@ovsmg.nl.
Steven en Hans

Foto's:


0