31 maart 2022

Expositie en Verkoop Welfare Den Dungen

DEN DUNGEN – Welfare Den Dungen houdt zaterdagochtend 9 april in de Litserborg een expositie en verkoop voor het goede doel. Dat gebeurt van 10.00 tot 13.00 uur. De opbrengst is voor de bestrijding van de ziekte ALS. Veel bezige handen werkten het laatste jaar aan diverse handwerkprojecten met het doel deze te verkopen ten bate van het goede doel. En bestrijding van de ziekte ALS is zeer zeker een erg goed doel.

Er moet nog veel onderzoek gedaan worden voor er medicijnen tegen ontwikkeld kunnen worden. De eigenaren van deze handen zullen het daarom zeer op prijs stellen als u op zaterdagochtend 9 april tussen 10.00 en 13.00 uur in de ochtend een kijkje komt nemen. Wellicht vindt u ook iets van uw gading in de tentoongestelde producten en schaft u een item aan.

Is uw Paastafel een beetje aan vernieuwing toe? Moet u nog op kraamvisite? Heeft de pop van uw (klein)kind een nieuwe garderobe nodig? Worden uw benen ‘s avonds op de bank nog wat killig? Zijn uw gastendoekjes versleten? Hebt u een kussen nodig? We weten zeker dat u iets op onze expositie vindt dat u kunt gebruiken. Steun het goede doel. We heten u hartelijk welkom. Tot 9 april.

Foto's:


0