19 mei 2022

Gratis naar 7th Sunday

ERP –Weekblad De Brug geeft twee tickets weg voor 7th Sunday 2022. Wil je gratis kans maken op een van deze kaarten?

 

Stuur dan je antwoord op de volgende vraag voor maandag 23 mei aanstaande door naar lezersactie@janenjanmedia.nl: ‘Met wie heeft Tiësto de single Savage opgenomen?’ Vergeet niet om je naam, leeftijd, woonplaats en mobiel nummer in je mail te vermelden (Gegevens worden na afloop van de actie verwijderd).

 

7th Sunday Festival wordt elk jaar op Pinksterzondag door Par-T geproduceerd. Dit jaar gaat het op 5 juni 2022 gebeuren. Het event is ook dit jaar jaar stijf uitverkocht met 45.000 bezoekers die kunnen genieten van meer dan 120 artiesten verdeeld over 16 verschillende area’s, in vrijwel alle genres van elektronische muziek. Tiësto, Snelle, Flemming, Ferreck Down, Lucas & Steve en Kraantje Pappie zij enkele van de grote namen in 2022.

 

Foto's:


2