19 mei 2022

Hil Dun Birrekoal zingt Hazes

BERLICUM – Het gaat nu dan toch echt gebeuren! Na een vervelende coronaperiode gaan we langzaam het ‘gewone leven’ weer in. Op zaterdag 28 mei gaat Dun Blaouwun Beer dan eindelijk de nieuwe Prins en zijn of haar Adjudant onthullen.

De avond start om 20.00 uur in Den Durpsherd. De zaal gaat open om 19.30 uur. In de loop van de avond nemen we afscheid van oud-Prins Camiel en zijn Adjudant Alex waarna ze verwelkomd worden in het Kabinet der Oud-Prinsen. Ook zullen de Zilveren Beer en de Joker alsnog worden uitgereikt. Natuurlijk is er ook veel muziek en rond de klok van 22.00 uur zullen de nieuwe Hoogheden door middel van een spectaculaire act bekend worden gemaakt. Aansluitend is er de mogelijkheid tot feliciteren van de nieuwe Hoogheden in de foyer.

Op zondag 29 mei zal de jeugd gaan strijden voor hun functie voor de rest van het seizoen. Deze middag begint om 14.11 uur en ook deze middag belooft spectaculair te worden. Tijdens het jubileumfeest van Dun Blaouwun Beer in het weekend van 10, 11 en 12 juni zullen de nieuwe Hoogheden, groot en klein, acte de pr├ęsence geven. Zien we jullie daar ook?

Foto's:


0