09 mei 2022

Kampioensschaal voor Heren 1 Hockeyclub Berlicum

BERLICUM – Afgelopen zondag hebben de leden en trouwe supporters van hockeyclub Berlicum een super zondag beleefd. De dag begon met een 40-tal jongens en meisjes die een urban hockey clinic volgde van de meisjes van A en B1. De dames 1 van Berlicum speelde in de tussentijd hun wedstrijd op de eerste klanken van DJ Toemen die de dag voorzag van de nodige muziek.

Het terras stroomde rond 14 uur vol met leden van de Club van 100. Deze eerste bijeenkomst van de persoonlijke sponsoren stond in het teken van kennismaken met elkaar.
Een uur later zag het rood en geel van de rook langs de lijn. De toegestroomde supporters van Heren 1 zorgde voor een luide start van de kampioenswedstrijd. De heren gingen vijf wedstrijden voor het einde van de competitie er met de kampioensschaal vandoor. Het aansluitende feestje ging tot in de kleine uurtjes door op het zonovergoten terras. Kortom, een super zondag voor alle leeftijden die de club graag vaker ziet.

Heren 1 met de kampioensschaal

Foto's:


0