12 mei 2022

Rock en Metal op Lokaal 7 FM

SINT-MICHIELSGESTEL – Bijna elke donderdagavond op Lokaal 7 hoor je alweer sinds 2017 het programma Rock Of Ages, het programma met Hardrock en Heavy Metal in de regio. Martin Nooijen en Bart Clement schotelen je wekelijks de lekkerste rock, de fijnste prog en de vetste metal voor.

Ze struinen het internet af op zoek naar de nieuwste metalparels, maar ook de klassiekers worden natuurlijk niet vergeten. Van Lee Aaron tot ZZTOP, van alles komt voorbij. Met enige regelmaat komt er ook een special voorbij met als thema een regio of een stroming, en dat levert vaak ook verrassende acts op. Rock of Ages wordt elke donderdag uitgezonden tussen 20.00 en 22.00 uur op Lokaal 7 FM, met uitzondering van de dagen waarop de gemeenteraadsvergadering van de Gemeente Sint-Michielsgestel plaatsvindt.

Op Hemelvaartsdag 26 mei zend Rock of Ages een ode aan de doden-special uit, waarin aandacht wordt besteed aan de rockmuzikanten die ons in de afgelopen periode ontvallen zijn.

Op donderdag 7 juli brengen Martin en Bart de jaarlijkse Stanley Memorial, als herinnering aan Stanley Portier. In deze special brengen de heren twee uur lang progressieve rock en metal, net zoals Stanley wekelijks deed in zijn programma Night Of The Progs. Na zijn overlijden in 2019 hebben Martin en Bart bedacht om Stanley en zijn programma op deze manier in herinnering te houden. Verwacht muziek van onder andere Alan Parsons Project, Porcupine Tree, Airbag, Jean D’Auberlaque en vele anderen.
Lokaal 7 FM is te beluisteren via de ether op 107.4 FM kabel 87.5 Mhz, digitaal via lokaal7.nl of lokaal 7 app. De programma’s zijn altijd terug te beluisteren via www.lokaal7.nl bij uitzending gemist.

Martin Nooijen (l) en Bart Clement

Foto's:


0