12 mei 2022

Theatervoorstelling Escaperoom Terra, door en voor jongeren

BERLICUM – ROSMALEN – Een spannende tragikomedie over klimaat, verantwoordelijkheid en de tijd. Vijf vrienden komen terecht in een geheimzinnige escaperoom die gerund wordt door de excentrieke Theo en zijn gebochelde assistent.

Wat begint als een onschuldig uitje verandert al snel in een bizarre race tegen de klok. Vinden de vrienden op tijd een uitweg of verdrinken ze in een stijgende zeespiegel en groeiende afvalberg?

Laat je raken door het authentieke spel, de fysieke energie en de confronterende vragen van de zeven jongeren die deze theatervoorstelling spelen! Meer info over theatergroep Wijland en deze voorstelling: https://weilandklooster.nl/theatervoorstelling-escaperoom-terra. De organisatie is een samenwerking van de Protestantse Gemeenten Berlicum-Rosmalen en ’s-Hertogenbosch

Een spannende tragikomedie over klimaat, verantwoordelijkheid en de tijd. Vrijdag 20 mei om 20.00 uur in de Grote Kerk, Kerkstraat 20 ’s-Hertogenbosch. Voor iedereen vanaf 12 jaar. Aanmelding via: jeugdwerkpgdb@gmail.com. Gratis toegang, een vrijwillige bijdrage wordt gewaardeerd

 

Foto's:


t