11 mei 2022

Uitnodiging open repetitie Laeti Cantando

BERLICUM – Laeti Cantando is een Berlicums vierstemmig koor met 55 enthousiaste sopranen, alten, tenoren en bassen. Het koor heeft de afgelopen 2 jaar door covid meerdere keren stilgelegen. Sinds een paar maanden zijn de repetities weer gestart, en repeteert het koor met veel plezier onder de bezielende leiding van dirigent Lieke Beirnaert en vaste pianist Toon Bierman.

Het repertoire van Laeti Cantando heeft een grote diversiteit, van klassiek tot musical. Het koor is nu op zoek naar versterking, en nodigt sopranen, alten, tenoren en bassen uit om vrijblijvend de open repetitie te bezoeken.
Laeti Cantando zet maandagavond 16 mei van 19.30 uur tot 21.30 uur de deuren van Den Durpsherd wijd open voor belangstellenden binnen en buiten Berlicum, om deze open repetitie bij te wonen.
Adres: Den Durpsherd Kerkwijk 61 Berlicum
Voor meer informatie: www.laeticantando.nl

Foto's:


0