17 juni 2022

Een avond met H6 is ultieme Hazes Show

BERLICUM – De muziek van volkszanger André Hazes is zoveel jaren na zijn overlijden, nog steeds immens populair. Hele volksstammen kennen zijn nummers en zingen deze keihard mee als ze gedraaid of gezongen worden. Dat laatste kan, mag én staat te gebeuren op vrijdag 1 juli om 21.00 uur in het Beneluxtheater in Berlicum tijdens dé ultieme Hazes show met H6. Voor liefhebbers van Nederlandstalige muziek en Hazesfans een niet te missen voorstelling die met dikke stift gemarkeerd moet worden in de agenda.

‘Een beetje verliefd’, ‘De Vlieger’, ‘Zij gelooft in mij’ maar ook ‘Ik leef mijn leven’, ‘Bloed, zweet en tranen’, ‘Zeg maar niets meer’ en ‘Het is koud zonder jou.’ De lijst met bekende hits van de legendarische volkszanger André Hazes is eindeloos. Geen enkel repertoire in Nederland is zo bekend en geliefd als nummers van Hazes. Ook nu nog vele jaren na zijn dood worden zijn liedjes grijsgedraaid. Nummers met een lach en een traan. Met 10 nummers in de Top 2000 en meer dan 67 keer in de hitlijsten kan niemand om de beste Nederlandse volkszanger aller tijden heen. Dat gaat vrijdag 1 juli dan ook zeer beslist niet gebeuren. André Hazes werd slechts 53 jaar oud en overleed op 23 september 2004. Hoewel ook toen al zijn gezondheid niet optimaal was zong Hazes vol overtuiging met alles wat hij in zich had in 2003 een van zijn laatste concerten in de Amsterdam Arena. Daarbij werd hij het hele concert bijgestaan door zijn fans die uit volle borst meezongen. Een aantal ervaren topmuzikanten nemen iedereen mee terug in de tijd naar dat concert. Het wordt met recht ‘Een avond met H6’ waarbij onder aanvoering van een fantastische zanger, wiens indrukwekkende stemgeluid en timbre ongelooflijk dicht in de buurt komt bij dat van Hazes zelf, nog één keer dit fameuze concert voor het voetlicht wordt gebracht. Een avondje ‘Bloed, zweet en tranen’ voor band, zanger én publiek! Kaartjes á € 15,- p.p. zijn te reserveren via www.beneluxtheater.nl Reeds gekochte kaartjes voor deze eerder geannuleerde voorstelling zijn uiteraard gewoon geldig.

Foto's:


0