18 juni 2022

Gastspelers welkom bij Mooie Boule

BERLICUM – Elke maandagmiddag vanaf 13.30 uur, elke woensdag vanaf 19.00 uur en elke zaterdag vanaf 13.30 uur zijn jeu de boulers en gastspelers welkom bij Jeu de Boules Club Mooie Boule in Berlicum (met bijna 120 leden).

Het doet er niet toe of u dit spel al beheerst of dat u het eens wilt uitproberen. Vooral met deze zomerse dagen is deze sport juist iets voor u. Geheel vrijblijvend en gratis kunt u eens kennis maken bij Mooi Boule De deuren van Jeu de Boules Club “Mooie Boule” in Berlicum, met 18 fraaie buitenbanen en een overdekte hal met 20 binnenbanen (mocht het regenachtig zijn) staan gastvrij open voor iedereen. Alle leden maken u graag wegwijs en zullen u zodanig opvangen dat u zich al snel thuis voelt.Kom op maandagen, woensdagen en zaterdagen maar eens een kijkje nemen en met de leden gewoon meespelen. Hebt u geen eigen ballen, dan krijgt u deze gratis te leen. Meer weten? Kijk op www.mooieboule.nl. De club zit op de Brand, Groenstraat 14 C, 5258 TH, Berlicum. Telefoon: 073-8221408 Hartelijk welkom bij de gezelligste en meest gastvrije boulesclub van Brabant.

Foto's:


0