23 juni 2022

Lokaal7 on tour bij de brandweer

SINT-MICHIELSGESTEL – Lokaal7 brengt elke zondagmorgen het praatprogramma ‘Een Bakske Met’ en het luchtige actualiteitenprogramma ‘Efkus Wa Anders’. Onlangs nog een locatie uitzending verzorgt vanuit het scouting gebouw van Petrus Donders in de kern Gestel. Zondag 26 juni is programmamaker Ton Mathijssen te gast bij de open dag van de brandweer in Berlicum.

In het programma ‘Een Bakske Met’ neemt de presentator deze dag een kijkje in het leven van een oudgediende van de brandweer. De radiomaker doorloopt met hem de gebeurtenissen die zijn leven kende. Hoe belangrijk was de brandweer voor hem? In het tweede uur van deze locatie uitzending zal het actualiteitenprogramma “Efkus Wa Anders” centraal staan. Hoe gaat het nu met de brandweer en is er nog versterking nodig? Dat de Berlicumse brandweer verder behoorlijk actief is, blijkt uit de wekelijkse oefenavonden en wedstrijden die georganiseerd worden. Ook U bent deze zondag welkom in de kazerne om dit programma live bij te wonen. Kom gezellig deze dag luisteren en kijken hoe er radio gemaakt wordt. Wilt U op zondagmorgen uw evenement onder de aandacht brengen en het Lokaal7 team ontvangen? Neem dan contact op via www.info@lokaal7.nl. Nieuwsgierig? ‘Een Bakske Met’ en ‘Efkus Wa Ander’ zijn elke zondagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur te beluisteren bij Lokaal7.

Wist U dat alle raadsvergaderingen rechtstreeks te beluisteren zijn bij Lokaal7? Donderdag 23 en 30 juni aanstaande staan om 20.00 uur weer de volgende raadsvergaderingen gepland. Hebt U geen kans gehad dit te beluisteren op de reguliere donderdagavond? Dan geen nood, ook een dag na de gemeenteraadsvergadering kunt U op vrijdagmorgen vanaf 9.00 uur de vergadering terugluisteren of kijk op www.lokaal7.nl/uitzending-gemist.

Wilt u onze live programma´s niet alleen beluisteren maar ook bekijken op uw laptop, smartphone of smart-TV? Via internet kunt u de programmamakers live in beeld zien. Altijd leuk om eens te weten wie er achter een stem zit. Ga naar onze site: lokaal7.nl. Via You Tube kanaal van Lokaal7 zijn ook verschillende programma´s terug te bekijken.
Lokaal 7FM is te beluisteren via de ether op 107.4 FM via de kabel op 87.5 Mhz. Via de website www.lokaal7.nl of de lokaal7 app. De programma’s zijn altijd terug te beluisteren via onze website bij uitzending gemist.

Foto's:


0

Geef een reactie