23 juni 2022

Recordopbrengst Gestelse Vlooienmarkt

SINT-MICHIELSGESTEL – De Grote Gestelse Vlooienmarkt die op zondag 12 juni bij de Meander werd gehouden leverde een recordopbrengst van ruim 20.000 euro op. Meer dan 1900 bezoekers vonden de weg naar de nieuwe locatie.

Het prachtige weer zorgde voor tevreden gezichten bij zowel bezoekers als organisatie. Mede door de vele vrijwilligers werd het tweejaarlijkse evenement een daverend succes. De organiserende stichting Duizendpoot stelt de netto-opbrengst van de Grote Gestelse Vlooienmarkt beschikbaar voor de jeugd van de kern Sint-Michielsgestel. Organisaties en clubs kunnen schriftelijk een verzoek indienen voor een financiƫle bijdrage, zie hiervoor www.gestelsevlooienmarkt.nl. De volgende editie van de Grote Gestelse Vlooienmarkt zal in 2024 plaatsvinden.

Foto's:


0

Geef een reactie