23 juni 2022

Repaircafé Middelrode

MIDDELRODE – Op vrijdag 1 juli is weer het volgende Repaircafé. Jullie zijn allemaal weer welkom in de Moerkoal in Middelrode om iets te laten repareren. En dat doen we op elke eerste vrijdag van de maand. We starten om 9.30 uur en eindigen om 12.00 uur. Kom liefst direct om 9.30 uur want dan heb je het meeste kans dat er voldoende tijd is om je reparatie uit te voeren.

We hebben een mooi voorjaar achter de rug en de zomer is net begonnen. Dus de zomerkleding uit de kast en als er iets niet goed is bijvoorbeeld ergens is een naadje los kom er dan mee naar de Moerkoal. Er zitten vier dames klaar om herstelwerk uit te voeren. Verder repareren we alles wat beweegt zoals een fiets, huishoudelijke apparaten en klokken. Maar ook elektronica of een stoel worden gerepareerd. In de Moerkoal werken de vrijwilligers in het Repaircafé hard voor jou en het milieu. Want weggooien is zonde voor zowel het milieu als voor je portemonnee. En het meeste van wat wordt aangeboden kunnen de vrijwilligers ook echt repareren. Behalve voor eventuele onderdelen hoef je niets te betalen voor de reparatie. Een (vrijwillig) fooitje is natuurlijk wel van harte welkom. Iedereen wordt gevraagd om de spullen die ter reparatie aangeleverd worden thuis eerst helemaal goed schoon te maken. Zaken die niet schoon zijn kunnen niet aangenomen worden en moeten dus weer mee terug naar huis. De foyer van de Moerkoal is gewoon geopend voor een kopje koffie en als je wilt met iets lekkers erbij. Op vrijdagmorgen 1 juli is ook de Dorpstafel weer aanwezig in de Moerkoal. Er kan dan een praatje worden gemaakt en om raad gevraagd worden en natuurlijk kun je ook weer puzzels ruilen. Om 11.15 uur start ook de activiteitengroep van de vrijdag. Die duurt tot 14.45 uur en tussen de middag wordt er een broodmaaltijd genuttigd. Aanmelden kan ter plekke. Er is dus volop activiteit op vrijdagmorgen.

Foto's:


0

Geef een reactie