24 juni 2022

Summerparty voor basisschooljeugd

MIDDELRODE – Stichting JeS houdt op vrijdag 8 juli een Let’s Summerparty (entree 2,50 euro) voor alle kinderen van groep 6,7 en 8 van de basisschool uit Middelrode en Berlicum in dorpshuis de Moerkoal in Middelrode.

Om 19.15 uur gaat de zaal open, zodat we vanaf 19.30 uur meteen kunnen gaan feesten samen met DJ Jurgen Toemen. Er zijn volop prijzen te winnen met danswedstrijdjes. We zijn heel benieuwd wie van de kids enthousiast en in de goede maat de polonaise mee loopt. Of welk stelletje de show steelt met slowen? En hoe staat het met de TikTok moves? Deze prijzen kunnen we weggeven door Saskia die onze veilingtaart gekocht heeft van onze vorige activiteit. Leuk dat we nu extra kunnen uitpakken voor de kids. Ook is er is een barretje waar de kinderen snoep, chips en drinken kunnen kopen.

Als je getuige wilt zijn, dan heb je geluk, want we zijn op zoek naar een paar vrijwilligers voor die avond. Je kunt je aanmelden via stichting-jes@hotmail.com.
Bij de entree vragen we de ouders om een telefoonnummer achter te laten, zodat we contact op kunnen nemen mocht er iets zijn. Om 22.00 uur komen de kinderen naar het Beukplein waar we verwachten dat ze door ouders opgehaald worden. Mocht dit niet het geval zijn, dan graag vooraf contact opnemen met de organisatie.

Een leuk extraatje is dat we met hulp van Marlies ontzettend gave JeS-armbandjes hebben laten maken. Tijdens de Summerparty kunnen de kinderen deze kopen voor 1,50 euro. De opbrengst gaan we gebruiken voor toekomstige activiteiten, maar daarnaast is het gewoon ook supergaaf om zo’n bandje te hebben. Let’s party ! Tot vrijdag 8 juli dan gaan we er samen een zomers knalfeest van maken.

Foto's:


0