23 juni 2022

Wat een geweldig wandelfeest

BERLICUM-MIDDELRODE – Met trots en vol voldoening kijkt de organisatie van de Avond4daagse Balkum-Mirroi terug op de afgelopen editie. Wat een geweldig feest was het om dit voor iedereen uit Berlicum en Middelrode te mogen verzorgen. En wat zijn we blij met alle vrijwilligers en sponsors die dit samen mogelijk maakten!

Met dit jaar zo’n 800 inschrijvingen, in de afstanden 3, 5, 10 en 15 km waarin jong en oud samen genoten van de prachtige omgeving van beide dorpen. Gezinnen met jonge kinderen die samen op zoek gaan naar de wegwijzende kabouters, wat oudere kinderen die vooroplopen en hun kletsende ouders daar met een clubje achteraan, de jongeren die (voor het eerst) alleen de 5 of de 10 kilometer lopen, de wandelgroepjes en natuurlijk de fanatieke afstandslopers die iedere dag de 15 km liepen.

Het is een wandelfeest voor iedereen, zeker met de temperaturen van afgelopen week. Een lekker ijsje tussendoor of aan het eind en natuurlijk niet te vergeten het finishfeest op vrijdag bij Moerkoal met de altijd verfrissende DJ Dirk den Dekker en een fris watergordijn gemaakt door de plaatselijke brandweer. Zo zie je maar weer waar een klein dorp GROOT in kan zijn! De organisatie ligt bij een klein clubje, maar zonder alle vrijwilligers lukt het niet om voor jullie veiligheid, knipjes en de lekkere gesponsorde traktaties te zorgen. Dit jaar namen twee organiserende leden afscheid, maar door de oproep bij alle scholen, hebben zich maar liefst vijf nieuwe leden gemeld. Samen zorgen we volgend jaar weer voor zo’n gezellige wandelweek. Je mag hem alvast in je agenda zetten: van dinsdag 6 juni tot vrijdag 9 juni 2023 gaan we er samen weer voor.

Foto's:


0

Geef een reactie