26 juli 2022

Huifkartocht voor alle senioren Sint-Michielsgestel

SINT-MICHIELSGESTEL – Het bestuur van de KBO, afdeling Sint-Michielsgestel nodigt de senioren 55+ van het dorp uit voor een gezellige activiteit op dinsdag 16 augustus of op woensdag 31 augustus.

Het gemeentebestuur heeft namelijk een eenmalige subsidie 2021 toegekend aan de KBO’s van de gemeente ter compensatie van de gevolgen van de Corona. Dit met als omschreven doel: Bestrijden eenzaamheid ouderen.

Daarom willen de plaatselijke KBO alle senior inwoners van Sint-Michielsgestel, dus leden en niet-leden uitnodigen om zonder kosten voor u, deel te nemen aan een huifkartocht door eht dorp en directe omgeving.
Om duidelijkheid te hebben over het aantal mensen kunt u zich tot uiterlijk 11 augustus aanmelden bij het secretariaat van de KBO. secr.kbo.smg@hotmail.nl

U kunt uw voorkeur aangeven voor 16 of 31 augustus. Als u geen voorkeur hebt, ook dit graag vermelden.
Aanmelden met naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres. Het zal aan het aantal aanmeldingen liggen of de tocht op een dag of op beide dagen gerealiseerd kan worden.
Programma: Om 9 uur verzamelen in de Ontmoeting, Nieuwstraat 50b. Om half 10 vertrek met de huifkar.
Tussen de middag wordt er gezorgd voor een lunch. Einde van deze dag zal zijn tussen 15.00 en 15.30 uur. De leden van de KBO krijgen deze uitnodiging persoonlijk in de bus.

Foto's:


0