04 augustus 2022

De BRO Show

SINT-MICHIELSGESTEL – Sinds begin november 2021 is er de BRO Show op Lokaal 7 FM, het meest gevarieerde muziekprogramma in de regio. Bart Clement presenteert het programma en hij trakteert jullie graag op verschillende stijlen muziek aan de hand van diverse items.

Wekelijks beginnen we met de Zevenklapperrr, een liedje dat in die week extra in de belangstelling staat, en met enige regelmaat lukt het Bart ook een interview te organiseren met de maker van de plaat. Als je wil weten wat er te doen is in de regio qua concerten, ben je bij de BRO Show ook aan het juiste adres. Wekelijks zoekt Bart de concerten bij elkaar en draait er ook muziek van. Dat zorgt vaak voor mooie muzikale verrassingen. Inspiratie haalt Bart ook uit de Verrukkelijke 15, die op zondag wordt uitgezonden bij onze collega’s op NPO Radio 2. Hier worden tenminste twee liedjes uit gekozen. Verder mag Bart ook graag een Eendagsvlieg uitlichten, hij draait dan naast de hit ook een recentere track, onder het mom van ‘wa het die eendagsvlieg nog meer gedaan’.

In uur 2 hoor je naast de Zevenklapperrr van de week ervoor, ook de verjaardagsplaat. Een artiest die op die dag jarig is, wordt in het zonnetje gezet en uiteraard wordt daar ook muziek van gedraaid. Ook hoor je een ‘boeket van platen’, drie liedjes met een gemeenschappelijk thema. Dit zorgt ook weer voor verrassende muzikale keuzes. Last but not least is er het blok met nieuwe muziek. Elke week zoekt Bart uit de New Music Friday lijst op Spotify nieuwe muziek uit, waarvan hij vindt dat de luisteraars van Lokaal 7 het zouden moeten horen.
De BRO Show is elke zaterdagochtend te horen tussen 10.00 uur en 12.00 uur op Lokaal 7 FM.
Lokaal 7FM is te beluisteren via de ether op 107.4 FM via de kabel op 87.5 Mhz. Via de website www.lokaal7.nl of de lokaal 7 app. De programma’s zijn altijd terug te beluisteren via onze website bij uitzending gemist.

Bart Clement

Foto's:


0