04 augustus 2022

Wandeling voor senioren door landgoed Haanwijk

SINT-MICHIELSGESTEL – Natuurgroep Gestel houdt op woensdag 10 augustus een wandeling voor senioren door Landgoed Haanwijk. Vertrek om 10.00 uur vanaf het gebouw van het Brabants Landschap, Haanwijk 4a in Sint-Michielsgestel.

Samen zie je zoveel meer dan alleen. En met de gidsen van Natuurgroep Gestel is het zeker dat bij elke wandeling een schatkist opengaat. Ze kennen de geschiedenis van het landschap en weten wie er achter de sporen zit, op de oeverrand, onder de boomschors. Achter elke plant of paddenstoel blijkt niet alleen een naam maar ook een verhaal te zitten.

Elke tweede woensdag van de maand begeleidt de natuurgroep een rondwandeling, speciaal voor senioren, in de directe omgeving van Sint-Michielsgestel. De start is om 10.00 uur, de groep is tegen 11.30 uur terug, met vervolgens vrijblijvend napraten bij een kop koffie. Rond 12.00 uur gaat iedereen weer naar huis. Deelname is kosteloos, er wordt alleen een vrijwillige bijdrage gevraagd voor de koffie. Om de wandelingen gevarieerd te houden en optimaal van de seizoenen te profiteren zijn er verschillende startpunten.
Voor meer informatie: Michel van de Langenberg, tel. 06 22432941 of michel.langenberg@home.nl.

De Dommel bij Haanwijk

Foto's:


0