17 augustus 2022

Workshop Het Nieuwe Fietsen voor senioren

SINT-MICHIELSGESTEL – Veilig Verkeer Nederland houdt in de gemeente Sint Michielsgestel op 27 september de workshop ‘Het Nieuwe Fietsen’. Alle senioren die graag willen blijven fietsen en met elkaar ervaringen, leuke routes en tips uitwisselen, zijn van harte welkom.

De workshop staat onder leiding van een expert van Veilig Verkeer Nederland en in het teken van vrij bewegen in het verkeer, ondanks dat we allemaal een jaartje ouder worden.

Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere slim omgaan met drukke fietspaden, kwetsbaarheid in het verkeer, conditie van het lichaam, veilig fietsen. Onder het genot van een kopje koffie en/of thee leren deelnemers met behulp van praktische filmpjes, foto’s en stellingen meer over Het Nieuwe Fietsen. De workshop is op dinsdag 27 september 2022 tijdstip 13.30 – 16.00 uur in Berlicum;
Aanmelden
Ben je inwoner van de gemeente Sint Michielsgestel en heb je interesse in deze workshop meld je dan aan via: vvn.nl/opfriscursussintmichielsgestel. Deelname is gratis, maar let op: vol=vol. Je ontvangt een week voor aanvang van de cursus een bevestiging met de locatiegegevens.

Foto's:


0