18 september 2022

Den Dungen gaat weer kenniskwissen

DEN DUNGEN – Hoewel corona zeker nog niet geheel is verdwenen ziet het er nu toch wel naar uit dat de maatregelen die ons lange tijd in de greep hebben gehouden niet meer in die verstrekkende omvang zullen terugkeren.

De mensen achter de Dungense Kennis Kwis zijn daarom weer gestart met de organisatie van de achtste editie van de kwis.
Want wat is een dorp zonder een kenniskwis? De organisatie werkt hard aan het bedenken van actuele, grappige, Dungense en niet-Dungense vragen. En je moet er natuurlijk op uit in het dorp! Ook wordt weer gewerkt aan allerlei praktische zaken, zoals het regelen van de verschillende locaties, de aanschaf van voor de opdrachten benodigde spullen en niet onbelangrijk het aanschrijven van bestaande en het zoeken naar nieuwe sponsoren.

Het volledige tijdschema met onder andere de start van de inschrijvingen moet nog worden vastgesteld. Wat wel al vaststaat is dat de kwis, zoals al jaren het geval is, weer zal plaatsvinden op dinsdag, 27 december. Noteer deze middag en avond dus al vast in de agenda.
Er kan uiteraard worden begonnen met het formeren van teams. Vraag je buren, vrienden, familieleden, clubgenoten, collega’s, kennissen etc. En als je denkt met je team te gaan meedoen dan zouden we het fijn vinden wanneer je dat -bij wijze van een tot niets verplichtende voor-inschrijving- al vast aan de organisatie kenbaar maakt (dungensekenniskwis@outlook.com).

En alvast een tip: Houd de komende maanden Facebook, Instagram en de website van de DKK in de gaten.

Tot slot een blik vooruit: Lijkt het je leuk om vragen en opdrachten te bedenken of ben je een ‘organisator’ kom dan eens achter de schermen van de DKK kijken en meld je aan als lid van het DKK-organisatieteam 2023!

Rookies 2.0, winnaars van de laatste editie.

Foto's:


0