26 september 2022

Open repetities Basic Light

BERLICUM – Vocal Group Basic Light opent op dinsdag 4, 11 en 18 oktober haar deuren tijdens de open repetitieavonden voor muziekliefhebbers.

Basic Light bestaat op dit moment uit achttien enthousiaste zangers en zangeressen. Sinds augustus 2019 is de muzikale leiding in handen van dirigente Edit Bartos. We zijn een gemengd koor, zingen veelal meerstemmig (SATB), populaire liederen én als koor onderscheiden we ons door middel van repertoirekeuze en presentatie. Onze nummers zijn divers (vlot en ingetogen – a capella en met pianobegeleiding) en veelal uitdagend. Enkele voorbeelden van onze nummers: Nothing really matters, Oceaan, Wake me up en Titanium.

Zingen is leuk, zingen verbindt en zingen ontspant en is bovendien heel gezond voor lichaam en geest. Tijdens het zingen vergeet je even al je sores en ben je alleen maar met elkaar en met de muziek bezig. Hou je van muziek en zou je graag eens een open repetitie-avond bezoeken? Je bent dan van harte welkom op een dinsdag in oktober. Je kunt dan meteen meezingen maar het is natuurlijk ook prima om in eerste instantie te luisteren en sfeer te proeven. Tijdens de open repetitie zal een representatieve weergave worden gegeven van het repertoire zodat je een goeie indruk krijgt. Iedereen is van harte welkom, met of zonder koorervaring, met of zonder muziekkennis. Je kunt een aantal weken gratis meezingen om sfeer te proeven en te bekijken of het iets voor je is.
Hebben we je enthousiast gemaakt? Dan zien we je heel graag op een dinsdag in oktober om 20.15 uur in Den Durpsherd in Berlicum. Voor meer informatie over ons koor zie www.koorbasiclight.nl of bel met Gert van de Liefvoort tel. 06-22203298

Foto's:


0