29 september 2022

Pompoenmarkt Berlicum

BERLICUM – Ook dit jaar wordt er door Volkstuinvereniging Berlicum een Pompoenmarkt georganiseerd. Op 8 oktober zijn niet alleen eetbare pompoenen, maar ook een grote verscheidenheid aan sierpompoenen en – kalebassen verkrijgbaar.

Ook kunt u zelf een pompoen versieren of verschillende pompoengerechten proeven. Naast pompoenen worden er ook bloemen uit de eigen tuinen aangeboden, evenals jam en honing. Houdt u wel rekening met contante betaling.

De jeugd kan deelnemen aan een speurtocht op ons complex; ouderen kunnen de benen even te strekken en vergezeld van onze enthousiaste tuinders een rondje te maken langs witlof, dahlia’s en boerenmoes. Of kom gewoon langs op ons gezellige terras onder het genot van een kopje koffie of zelfgemaakte pompoensoep. Heel Berlicum en Middelrode is tussen 13.00 tot 16.00 uur bent welkom op onze tuinen aan de Westakkers.

Foto's:


0