23 september 2022

Repair Café Gemonde

GEMONDE – Het Repair Café Gemonde start weer. Op woensdag 28 september vanaf 10.00 uur is iedereen welkom in ’t Schufke om iets te laten repareren.

Henk Martens is de man voor zowel elektrische apparaten als andere kapotte apparatuur en Christine van Boven voor het naaiwerk staan weer voor u klaar.

Ze herstellen de kapotte items gratis. Eventueel benodigde materialen betaalt u zelf. Tijdens het wachten krijgt u een lekker kopje koffie of thee aan de Dorpstafel en kunt u gezellig een praatje maken met dorpsgenoten of meekijken bij de reparaties. Een vrijwillige bijdrage ter ondersteuning van dit initiatief wordt op prijs gesteld. Algemeen doel van het Repair Café is immers het verkleinen van de afvalberg en het helpen van dorpsgenoten.
De dorpstafel is ook op zoek naar mensen die kunnen helpen bij het repareren van spullen. Bent u goed met elektronica of het herstellen van mechanische apparaten, zoals klokken, kom dan eens kijken en misschien vindt u het wel leuk om het team te versterken met uw kennis en vaardigheden.

Foto's:


0