30 september 2022

Struinen op Vlooienmarkt Berlicum

BERLICUM – Lekker struinen tussen de vele kraampjes en snuffelen tussen allerlei leuke spullen. Het is weer zover, op zondag 2 oktober houdt Rijvereniging de Cowboys in Berlicum een grote overdekte Snuffel- en Vlooienmarkt.

Is de verzameling nog niet compleet, nog op zoek naar dat ene kastje, nieuw speelgoed voor de (klein)kinderen of benieuwd naar wat er verder nog te vinden is? In de hallen van Manege de Schutskooi zal het weer een drukte van jewelste zijn en er staan weer een heel aantal kramen vol mooie spullen. Dus gegarandeerd is er voor iedereen wat wils. Ook de verkopers die nog zonder kraam staan hebben nog geluk, want er zijn nog kramen beschikbaar. Net als voorgaande jaren zal het nu ook weer beregezellig worden, dus mis het niet en noteer deze datum snel in de agenda.

De grote overdekte Snuffel- en Vlooienmarkt wordt op zondag 2 oktober van 9.00 tot 15.30 uur gehouden in
Manege de Schutskooi, Laar 6 te Berlicum. Kraaminformatie: 06-10708992 of rommelmarktberlicum@gmail.com

Foto's:


v