03 oktober 2022

Concert jeugdorkesten

SINT-MICHIELSGESTEL – Op zondag 9 oktober om 11.00 uur vindt er een uitwisselingsconcert plaats tussen de jeugdorkesten van Sint-Michaël en Kunst en Vriendschap.

Van Sint-Michaël uit Sint-Michielsgestel zullen de blazersklas en het leerorkest ten gehore brengen waar ze afgelopen weken samen op gerepeteerd hebben. Van Kunst en Vriendschap uit Vught komen de leden van het opstaporkest en leerlingorkest Rappo Grande naar Sint-Michielsgestel om hun nummers te laten horen. In het opstaporkest maken leerlingen uit Vught, Helvoirt en Cromvoirt samen muziek die nog niet zo lang geleden gestart zijn met een instrument bespelen. Het is super leuk om muziek te leren maken en om dat samen te doen. En extra leuk is het om te kunnen laten horen aan publiek wat je allemaal samen geleerd en bereikt hebt. U bent dan ook van harte welkom om een uurtje te komen luisteren. Het concert wordt gehouden op 9 oktober om 11.00 uur in Zaal Overberg in Sint-Michielsgestel.

Foto's:


0