04 oktober 2022

Repaircafé Gestel

SINT-MICHIELSGESTEL – Het Repaircafé Gestel is weer geopend op zaterdag 8 oktober van 10.00 tot 12.00 uur op het Wijkplein, Margrietplein 53 in Sint-Michielsgestel.

We zitten weer meer binnen nu de temperaturen dalen en het regelmatig regent. Ergert u zich ook zo aan die lamp die het niet doet? De stofzuiger die rare geluiden maakt? Of wilt u dat elektrische kacheltje laten maken? U bent elke tweede zaterdag van de maand van harte welkom bij het Repaircafé. De vrijwilligers staan voor u klaar om reparaties uit te voeren aan kleding, fietsen, tuingereedschap, kleine huishoudelijke apparaten.
De meeste spullen kunnen worden gemaakt, wat goed is voor het milieu doordat er minder wordt weggegooid. De reparaties zijn gratis, een vrijwillige bijdrage wordt heel erg op prijs gesteld. Bent u er zaterdag? De koffie staat voor u klaar.

Bent u vaak alleen en vindt u het gezellig om eens met andere mensen uit de buurt te praten? Op dinsdagavond van 19.30 tot 21.00 uur en op vrijdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur bent u van harte welkom op het Wijkplein voor een kop koffie of thee en een gezellig praatje.

Meer informatie: Facebook.com/wijkpleingestel

Foto's:


0