24 november 2022

Efkus dun Birrekoal

SINT-MICHIELSGESTEL — In het radioprogramma ‘Efkus Dun Birrekoal’ verrassen de programmamakers luisteraars met de velen ‘wist je datjes’ die het carnaval kent. Deze doorgewinterde carnavalskenners laten u kennismaken met velen zaken die zich voor en achter de schermen afspelen in dun Birrekoal en Meeanderdonk.

In de uitzending van zondag 27 november aanstaande schenken de radiomakers aandacht aan het carnavalsconcert dat Lokaal 7 samen organiseert met muziekvereniging TOG en stichting Dun Blaouwun beer. Wat staat de bezoekers daar allemaal te wachten? Behalve carnavaleske onderwerpen kent het programma ook vele lokale actuele zaken. In de wekelijkse rubriek ‘5 godsgruwelijk moeilijke vragen aan’ toetsen de programmamakers weer iemands carnavalskennis. Reageren voor of tijdens de uitzending kan naar carnaval@lokaal7.nl . Nieuwsgierig?

Elke zondagmorgen vanaf 10.00 uur kunt u luisteren naar het programma ‘een Bakske met’. De presentatoren nemen in dit programma een kijkje in het leven van een bekende of soms wat onbekendere inwoner uit de gemeente Sint-Michielsgestel. De luisteraars kunnen een uurtje meegenieten van vele verrassende verhalen over vroeger en nu. Zondag 27 november ontvangt Ton Mathijssen een wel heel interessante gast. Efkus dun Birrekoal en Een bakske met zijn elke zondag om 11.00 uur te beluisteren en te bekijken bij lokaal 7 ether FM 107.4 / kabel 87.5, digitaal geluid/in beeld via lokaal7.nl, Lokaal 7 app. Of volg ons via Facebook/efkusdunbirrekoal.

Wist u dat alle raadsvergaderingen rechtstreeks te beluisteren zijn bij Lokaal 7. Donderdag 24 november staat om 20.00 uur weer de eerst volgende gemeenteraadsvergadering gepland. Op de agenda staat onder andere het raadsvoorstel Integraal Veiligheidsplan 2023-2026. Heeft u geen kans gehad dit op donderdag te beluisteren? Een dag na de gemeenteraadsvergadering kunt u het programma terugluisteren via Lokaal 7 107.4 FM of lokaal7.nl.

Foto's:


0