23 november 2022

Lunchconcert met La Spiritata

BERLICUM – Een lekker bakske koffie of thee, twee heerlijk belegde broodjes én muziek van La Spiritata. Dat is waar de buik én het hart mee gevuld worden tijdens het lunchconcert van La Spiritata op zondag 27 november om 11.30 uur in het Beneluxtheater in Berlicum.

Daniëlle van den Berg en Renée van Doorn op hobo, Roger Laeven en Rinie van den Boogaart spelend op een klarinet, Marc van Acht en Inge Konings met hun fagot laten klinken, Truus Litjens en Karin Molenveld vaardig op hoorn en fluitisten Marianne Wormgoor en Ellen van der Holst. Zij vormen met elkaar het blazersensemble La Spiritata dat onder leiding van Hans van Leeuwen gaat zorgen voor een op alle fronten overheerlijk lunchconcert. Dat wil zeggen met een lekker bakske koffie of thee, twee vers belegde broodjes én muziek van de groep die bestaat een mix van professionele en semiprofessionele muzikanten.
De naam “La Spiritata” is afkomstig uit het Italiaans en betekent: bevlogenheid. Dit symboliseert datgene wat de leden bindt: inspiratie door en passie voor de muziek. “Spirare” als werkwoord staat letterlijk voor “ademen”, en wordt figuurlijk gebruikt in de bezieling, de inspiratie. Kaartjes á €10,- p.p. zijn inclusief koffie/thee en twee broodjes en kunnen gereserveerd worden via www.beneluxtheater.nl

Foto's:


0