23 november 2022

Twee jubilarissen Badminton Club Gestel

SINT-MICHIELSGESTEL – Onlangs zijn er bij Badminton Club Gestel (B.C.G.) twee jubilarissen gehuldigd. Annie van de Ven-van Hedel was 40 jaar lid van B.C.G. En dat terwijl ze haar lidmaatschap gedurende 10 jaar heeft onderbroken. Ze begon op jeugdige leeftijd met badmintonnen.

Wie ook op zeer jeugdige leeftijd begon, is Cindy van Schijndel. Vandaar dat zij het jongste lid ooit is dat 25 jaar lid is van B.C.G.! Annie ontving een oorkonde en een bos bloemen en Cindy ontving een pen met inscriptie. De club hoopt beiden nog lang te mogen ontmoeten op de speelavond. Er wordt gespeeld op donderdagavond, voor junioren vanaf 19.15 uur en voor senioren vanaf 20.15 uur in sporthal Theereheide. Ook op zaterdagavond is er de mogelijkheid om te komen badmintonnen vanaf 19.00 uur. Loop gerust eens binnen en speel een paar keer geheel vrijblijvend mee!

Jubilaris Annie van de Ven- van Hedel

Foto's:


0