02 november 2022

Wandelspeurtocht Sinterklaas in Den Dungen

DEN DUNGEN – Ook dit jaar komen de Sint en Pieten naar Den Dungen. We gaan weer wandelen via een leuke route vanaf Sportclub Den Dungen. Vraag je opa, oma, papa, mama, tante, oom, vriend of vriendin mee en schrijf je snel in voor de wandelspeurtocht. Via school krijg je een kleurplaat. Heb je geen kleurplaat via school ontvangen, dan kun je er eentje ophalen bij de Litserborg.

Vergeet niet je kleurplaat met een stift mee te nemen naar de speurtocht. Die heb je nodig om op zoek te gaan naar de tien plaatjes, zodat je aan het einde van de tocht een leuke verrassing krijgt!

Wil je graag een mooie tekening of brief maken voor de Sint? Gooi deze dan in de brievenbus bij het Raadhuis onder de trap, dan komt deze razendsnel bij Sinterklaas terecht!
Zorg dat je op 20 november op de juiste tijd – de starttijden zijn tussen 13.00 en 15.00 uur bij de parkeerplaats van de voetbalclub aan de Hooidonksestraat 8 aanwezig bent en neem je ticket mee (via je mobiel). Omdat er heel veel andere kinderen komen vragen we je om op de fiets of wandelend naar de sportclub te komen. Bij slecht weer trek je lekker een regenpak aan en neem je een paraplu mee. De wandeling is ongeveer drie kilometer lang.
Meld je voor 18 november aan via www.atleta.cc/e/Ms0Mwq8GEUEz. Voor de foto’s en filmpjes, kijk op: www.facebook.com/sinterklaasintochtdendungen of www.instagram.com/sintdendungen

Foto's:


0